Hamidiye Ortaokulu

Vizyon: EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”

Misyon: Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı”,”Ekmeğin Kapısı” olsun. Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz iyi bir eğitimin uygun,temiz bir çevrede olacağını bilsin ve çevre bilinciyle hareket etsin. Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olduğu bilinsin.(“Öğrenen Okul” modeli oluşsun.)

Başarılar:

Saatler: 80:30:--13:10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hamidiyeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hamidiye Köyü Yazıhan Malatya

Yerleşim Yeri - Yazıhan´ın Güneyinde yer almaktadır.

Adres - Hamidiye Köyü Yazıhan Malatya

Ulaşım Köy minübüsleriyle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 5 il merkezine 45 km uzaklıktadır.